2 Ağustos 2013 Cuma

Tartar sos

Patates kızartmasıyla süper uyumlu ve gerçekten bir kere deneyenin hep sizden isteyeceği bir sostur.Önceki çalıştığım yerde sırf tartar sos için kızartma söyleyen müşteriler tanıyorum.

Malzemeler:
# Mayonez ( 3,5 lt ) 
# Kornişon turşu ( 250 gr brunoise doğranmış )
# Arpacık soğan ( 250 gr brunoise doğranmış )
# Kapari ( 30 gr konserveyse iyice süzün ve kabaca doğrayın )
# Maydanoz yaprağı ( 60 gr ince doğranmış )
# Tarhun otu yaptağı ( 60 gr ince doğranmış ) 
# Limon suyu ( 60 ml )

Kesinlikle soğuk servis edilmelidir ve tek yapmanız gereken bütün hazırladığınız malzemeleri karıştırmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder